Status april

Status april 2018

Penger i seg selv er ikke målet, det er middelet som hjelper deg å nå målet, sies det. Samtidig må en passe på at det å anskaffe penger ikke går på bekostning av å nå målet. I april har jeg tatt på meg et oppdrag utenom jobb som har tatt mye tid og krefter. Dette vil gi meg mer penger og muligheten for å spare mer senere. Men det har gått på bekostning av andre ting i livet. Noe som er tydelig av denne månedens statusoppdatering.

Sparing

I april var jeg tilbake på en sparerate på 26,25% utenom nedbetaling av lån. Samme som i februar. I mai bør spareraten bli høy, ellers blir det vanskelig å nå årets mål om å øke egenkapitalen med minst 200 000 kroner. Mai er måned for utbetaling av feriepenger for meg, så det bør gå bra å spare mer neste måned.

Trening

Dessverre klarte jeg ikke følge opp den gode trenden fra forrige måned, og det ble kun 5 turer på treningssenteret.

Avslapping

April ble en travel måned, men likevel klarte jeg heldigvis å slappe av mellom slagene.

Egenverdi

Jeg fikk ikke spilt like mye piano som jeg ønsket i april. Men jeg har kommet litt lenger på stykket jeg øver på, så det har vært givende og morsomt likevel.

Lesing & læring

Det ble endel lesing i april, selvom det i hovedsak ble faglitteratur som er jobbrelatert.

Minimalisme

Det ble mindre rydding hjemme enn jeg hadde ambisjoner om denne måneden, og vi har ikke kommet så mye nærmere et minimalistisk hjem. Men vi har heller ikke anskaffet noe nytt.

Totalvurdering

April ble ikke en veldig bra måned. Som forrige måned, kjenner jeg på utfordringen med å balansere målene opp mot hverandre. Oppdraget jeg har tatt på meg har gått på bekostning av andre ting. Og det vil pågå en måneds tid til. Heldigvis synes jeg oppdraget er ganske givende. Og så blir det fint å få den ekstra inntekten på konto etter hvert. 

For en forklaring på sirkelplottet, se: Hvordan følge opp mål?

4 kommentarer til “Status april 2018

  1. Balansereren Innleggsforfatter

   Takk for det😊 Mai blir nok også litt tøff, for det ser ut som det blir en travel måned og flere dager aleine med han lille. Men skal i hvert fall få til sparemålet!

   Svar
 1. Ingrid

  Jeg antar at så lenge du ser enden, så gjør det ikke at det er litt ubalanse en kortere periode. Vi kan vel ikke være i balanse hele tiden, kan vi vel?
  Lykke til nå i mai!

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *