papirgirlander

Bloggen 1 år!

I dag er det ett år siden jeg skrev det første innlegget på bloggen. Siden da har jeg publisert 34 innlegg om dilemmaene en står ovenfor og avveiningene en må gjøre for å skape seg et balansert liv. I gjennomsnitt har jeg hatt 16 besøk daglig av folk som har lest det jeg har skrevet om personlig økonomi, selvutvikling, minimalisme, helse, karriere og familie.

Formålet med å opprette bloggen var å få mer bevissthet rundt hvordan leve mer balansert selv. Jeg hadde noen ideer allerede i første innlegg. I løpet av fjoråret fikk jeg tydeligere for meg hva et balansert liv handler om, som jeg nedfelte i 6 steg mot et mer balansert liv.

En annen grunn til å starte og blogge var å få et spark bak og en hjelp til å leve sånn som jeg ønsker gjennom å ytre mine mål offentlig, om enn anonymt. Å si til hele internett hva målene mine er, skaper forpliktelser som hjelper meg å holde fokus. For eksempel på sparing, hvor jeg i fjor nådde det hårete målet mitt å øke egenkapitalen min med 200 000 kroner. Hver måned siden bloggen ble opprettet har jeg derfor gitt statusoppdateringer på hvordan jeg ligger an i forhold til målene mine.

Jeg gir meg ikke ennå, men kommer til å fortsette å dele mine tanker om hvordan skape seg et balansert liv — et liv som balansere de ønskene og behovene du har og de kravene du møter på en god måte.

Takk til alle lesere som har vært innom bloggen gjennom året som har gått!

Foto av Ylanite Koppens fra Pexels lisensiert under en CC0 1.0 Creative Commons fristatus-lisens.

8 kommentarer til “Bloggen 1 år!

 1. Ingrid

  Gratulerer med jubileet! Det er kjempe kjekt å følge veien din og se alt du oppdager underveis! 🙂 Gleder meg til å se videre utvikling!

  Svar
 2. Bjørg

  Gratulerer med jubileum! ❤️ Gleder meg til å lese flere poster fra deg! Har nylig oppdaget bloggen din og har allerede lest nesten alle innleggene dine 🙂 Vi har mange felles tanker og verdier. Kanskje jeg oppretter min egen en dag. I mellomtiden lar jeg meg inspirere av deg 🙂

  Svar
  1. Balansereren Innleggsforfatter

   Så gøy å høre, Bjørg! Ja, jeg synes du skal vurdere å opprette blogg😀 Det er lærerikt for egen del å skrive ned tankene sine, og givende for andre å lese refleksjonene til noen som tenker i samme baner. Gi meg et hint hvis du bestemmer deg for å hoppe ut i det😉

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *