Status oktober 2019

Oktober ble en god måned på alle fronter, utenom trening. Vi var syke i familien i tur og rekke, så det var vanskelig å finne ork og tid til å trene. Sparingen, derimot, går fortsatt rett vei. Spareraten utenom nedbetaling av lån i oktober ble på 22,8 % (mål 19 %).

Jeg fikk gitt bort mange klær som har ligget ubrukte i skapet og gitt meg hverken glede eller nytte. Og jeg fikk solgt noen flere ting brukt på Finn. Ett skritt nærmere et mer minimalistisk liv!

To nye innlegg på bloggen klarte jeg også å publisere, som ga meg ny innsikt om personlige verdier. Ett om hvorfor du bør bry deg om verdiene dine, og ett om hvordan du kan gå fram for å finne dem. Jeg fikk også senket kravene til meg selv og slappet mye av. Alt i alt en fin måned!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *